سوپ دوغ محلی با انواع سبزیجات ارگانیک و طبیعی، گزینه ای مناسب برای گیاهخواران سوپ دوغ یکی از غذاهای پرطرفدار این منطقه است که در این منطقه طرفداران زیادی دارد و می توان آن را با انواع سبزیجات و حبوبات خوشمزه به ذائقه هر فرد اضافه کرد. این سوپ به دلیل محبوبیتی که در بین مردم دارد گاهی به عنوان غذای اصلی نیز استفاده می شود و تکه های سبزی و پنیر و نان ترکیب خوبی با این غذا دارد. از آنجایی که بیشتر مواد غذایی مورد استفاده در این منطقه در زمین های روستا کاشته می شود، مایلیم امروز با دست خود مواد اولیه مورد نیاز خود را از این باغات تهیه و استفاده کنیم، زیرا می توانیم به این گیاهان دست بزنیم و محصولات را مستقیماً برداشت کنیم. آنها را مصرف کنند. طعم خاصی به غذا می دهد. این چرخه طبیعت بسیار بکر و دوست داشتنی است، ما با کاشت و نگهداری انواع بذر از طبیعت محافظت می کنیم و در ازای آن طراوت، سلامت و حس نشاط را از این طبیعت دریافت می کنیم! امیدواریم این چرخه زیبا توسط بشریت تا بی نهایت حفظ و گسترش یابد... دستور پخت و مواد لازم برای تهیه این سوپ رو براتون مینویسم و میدونم که یکبار امتحانش کنید