زولبیا بازاری اصل با کامل ترین روش+شربت بار برای ماه رمضان توی این ویدیو طرز تهیه زولبیا خانگی ترد به سبک قنادی رو یاد میگیرید. بی شک زولبیا و بامیه پای ثابت سفره افطار ایرانی ها توی ماه رمضان هستش. موادلازم زولبیا: ماست پرچرب: 200 گرم نشاسته گل: 200 گرم روغن جامد آب شده: 10 گرم (1.ق.س) زعفران دم کرده یا رنگ خوراکی: میزان لازم جوش شیرین: 1.2 ق.چ موادلازم شربت بار: شکر: 400 گرم آب: 200 گرم (میلی لیتر) جوهر لیمو: 1.4 ق.چ گلاب: 1.4 پیمانه هل: 2 عدد گلوکز مایع: 2 ق.غ میتونید از لینک های زیر منو توی بقیه شبکه های اجتمایی دنبال کنید و با من در ارتباط باشید لینک پیج اینستاگرام لینک کانال تلگرام لینک گروه پرسش پاسخ تلگرام لینک کانال یوتیوب لینک سابسکرایب بخش بندی ویدیو: <a href=' '>00:00</a> توضیحات <a href=' '>00:55</a> طرز تهیه خمیر زولبیا <a href=' '>09:38</a> طرز تهیه شربت بار <a href=' '>16:30</a> نحوه سرخ کردن زولبیا <a href=' '>21:07</a> نتیجه کار زولبیا بامیه ماه-رمضان وقت-آشپزی-باعلی cookingtimewithali