دستور پخت ته چین مرغ ، آموزش آشپزی با ماهی صفت آقا از من میشنوی برای هیچکس نفرست، بذار فقط خودت بلد باشی بدجنس-باشیم تهچینهای قبل از تو سوء تفاهم بود -تمام بوی زحم تهچین مال سفیده و اون ضایعه کنارشه پس فقط زرده استفاده کن. -برای اینکه مایه تهچین خیلی رقیق نشه حتما از ماست چکیده استفاده کن. -زعفرون ساییده بریز که مایه تهچینت آبکی نشه. مواد لازم برای چهار نفر مرغ (ترجیحا ران) ۲ عدد برنج چهار پیمانه تخم مرغ (زرده) چهار عدد ماست (حتما چکیده) چهار قاشق سرپر زعفران ساییده یک قاشق غذاخوری روغن چهار قاشق غذاخوری دمای فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت یک تا یکساعت و نیم زرشک و خلال دلخواه