دمی گوجه جزو محبوب ترین غذاهای من هست و هیچوقت نمیتونم راحت از کنارش بگذرم. دمی گوجه که من دوست دارم برنجش حتما باید ایرانی باشه و یکم نرم تر می پزمش. دوست دارم حتی یه وقت هایی شفته شه ولی به خاطر آموزش تمام نکاتش که شفته هم نشه رو انجام دادم. دوست دارم عطر برنجش در کنار بوی گوجه و اون کره ای که در زمان مناسب بهش اضافه می کنم مستم کنه. امیدوارم شما هم این غذا رو بپسندید و برای عزیزانتون درست کنید ۵۰ هزار نفر رو رد کردیم به امید خدا و کمک شما می خوایم بریم برای ۱۰۰ هزار نفر پس یادتون نره حمایت کنید . . . . . دمی-گوجه معراج استانبولی-پلو

دمی گوجه استانبولی پلو استانبولی

11 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 14:44