اکبر-جوجه-شمالی-با-مصرف-کمترین-حد-روغن اکبر-جوجه-اصل-گلوگاه-مازندران مواد لازم: مرغ با پوست (از ۱ کیلو تا ۱ کیلو و ۳۰۰ استفاده کنید ) من ۱ کیلو و ۳۰۰ استفاده کردم زعفران نصف استکان پیاز ۱ عدد نمک و فلفل به میزان لازم آبلیمو نصف استکان کره ۱۰۰ گرم آب نصف لیوان روغن ۱ لیوان رب انار به میزان لازم آب و روغن زیتون به مقدار کم برای رقیق کردن رب انار طرز تهیه: مرغ باید با پوست باشد.از وسط به دو قسمت تقسیم کنید. مرغ را با زعفران،پیاز،نمک ، فلفل و آبلیمو مزه دار کنید.به مدت ۸ ساعت داخل یخچال استراحت بدید تا مزه دار بشه. بعد از ۸ ساعت،داخل تابه کره،روغن و آب بریزید.مرغ مزه دار شده را داخلش بزارید. در تابه را بزارید و به مدت ۲ ساعت با حرارت ملایم بپزید و سرخ کنید.در طی ۲ ساعت چند بار برگردونید تا همه طرف مرغ سرخ بشه و به تابه نچسبه.از تابه نچسب استفاده کنید. روش های زیادی برای پخت اکبر جوجه وجود دارد.اما در این روش،احتیاجی نیست که مرغ را در دولیتر روغن بپزید.با مخلوط آب و کره و روغن به راحتی مرغ میپزد و سرخ میشود. برای سس اکبر جوجه،مقداری رب انار را با کمی آب و کمی روغن زیتون رقیق