یبار روز تعطیل بجای جوجه،کوبیده بزنین خیلی میچسبه درست کردنش هم خیلی اسووونه مواد مورد نیازمون: گوشت چرخکرده(گوسفندی یامخلوط نصف نصف گاو و گوسفند): 300 گرم پیازمتوسط رنده ریزشده و بدون آب : 1 عدد آرد :1 ق غ نمک و فلفل سیاه و سماق: هر کدام 1ق چ جوش شیرین: نوک ق چ (اختیاری) و اما طرز تهیه: همه موادو باهم قاطی میکنیم حدودا ده دقیقه ورز میدیم و یکساعت و نیم میذاریم تو یخچال استراحت کنه. سیخ ها رو هم بذارین یخچال که اونا هم سرد بشن بعد اندازه یه گردو بردارین و مثل تصویر ب سیخ بکشین خیلی باهاش بازی بازی نکنین و یا مواد زیاد برندارین ک از رو سیخ نیفته مجدد یک ساعت دیگه بذارین استراحت کنه بعد بذارین رو کباب پز و شعله رو زیاد کنین یا اگه روی ذغال میذارین تندتر باد بزنین که روی کباب ببنده و از رو سیخ نیفته. بعد که خودشو گرفت شعله رو کم کنین یا دیگه باد نزنین تا خوب بپزه برای جدا کردنش هم بالا و پایین کباب رو از سیخ جدا کنین بعد هم راحت درمیاد. کنار یه کته ایرانی با زیتون پرورده ای که آموزش بعدیمونه عجیب میچسبه خیلی آسونه ها توضیحش طولانیه ️ورز دادن توی چسبندگی خیلی مهمه حذفش نکنین ️پیازتون هی