طرز تهيه خلال پسته خلال پسته از جمله تزيينات ايراني ها براي دسرها و انواع غذاهاي ايراني و انواع شيريني است. خلال پسته را خيلي راحت در داخل خانه مي توان تهيه كرد. هم با پسته تازه و هم پسته خشك ميتوان خلال پسته تهيه نمود. پسته ها را خوب بشوييد پوست نرم و استخواني آن را جدا كنيد و بعد روي آن آب جوش بريزيد. براي نيم ساعت بماند بعد راحت پوست آنرا جدا كنيد. با يك چاقوي تيز پسته ها را به صورت خلال در بياوريد. روي يك پارچه دور از نور خورشيد و در جايي كه هوا جويان دارد پهن كنيد. ميتوانيد از پنكه يا كولر هم استفاده كنيد. خلال پسته هاي آماده را در ظرف بسته داخل يخچال يا فريزر نگهداري كنيد. خوشحال ميشم اگر ويديو رو لايك كنيد و كانالمو سابسكرايب كنيد و زنگوله را بزنيد تا وقتي آموزش غذاهاي ديگه اي رو گذاشتم با خبر شويد. لطفا تو كامنت سوالات و نظراتتون رو بهم بگين .من همه كامنتا رو ميخونم و اگر سوالي داشتين جواب ميدم. خلال-پسته Iranianfood persianfood خلال خلال-بادام غذاي-سنتي غذاي-خانگي غذاي-بين-المللي غذاي-مجلسي غذاي-جديد غذاي-ايراني غذاي-فوري غذاي-سالم آشپزي طعام طعام-لذيذ غذاي-سريع ash