طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی/ مارمالاد مواد لازم برای مارمالاد توت فرنگی توت فرنگی ۱ کیلوگرم شکر یک کیلو گرم( اگه میخوایین کمی ترش هم باشه ۸۰۰ گرم کافیه) پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری سرخالی،اگه پودر ژلاتین نداشتین میتونید از ۱ برگ ورق ژلاتین استفاده کنید اگر برگه ژلاتین هم نداشتین میتونید ۱ بسته پودر ژله با طعم توت فرنگی استفاده کنید یا حتی این گزینه رو حذف کنید از مارمالاد علاوه بر صبحانه در کنار پنکیک یا داخل شیرینی مارمالادی و همچنین به عنوان فیلینگ کیک ها یا به عنوان طعم دهنده کنار بستنی می‌تونید استفاده کنید. با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان می‌توانید در اواخر پخت مارمالاد کمی وانیل به آن اضافه کنید.در مواردی که میوه‌ها عطر زیادی نداشته باشند این کار باعث خوش‌عطرتر شدن مارمالاد شما می‌شود. اگه هنگام پخت مارمالاد ،میوه و شکر رو با حرارت بالا و در مدت زمان زیادتری بجوشونید رنگ مارمالاد تیره تر میشه. توجه کنید که مارمالاد بعد از خنک شدن غلیظ تر میشه پس مارمالاد رو بیش از حد لازم روی حرارت نگه ندارید چون باعث شکرک زدن مارمالاد میشه. عضویت در کانال رایگان است برای رشد کانال لطفا ویدئو