طرز تهیه قورمه سبزی رستورانی: ابتدا در ظرفی مناسب سبزی ها را کاملا خرد کرده و با مقداری روغن کاملا سرخ می کنیم تا رنگ آن به صورت سبز بسیار تیره در بیاید. در ظرفی جدا پیاز را نگینی کرده و نیمه سرخ می کنیم و گوشت را به آن اضافه می کنیم و آن را تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد. زردچوبه و رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و دوباره تفت می دهیم تا رب کاملا سرخ شود. زعفران را آب کرده و نیمی از آن را به همراه سبزی سرخ شده به مواد اضافه می کنیم. لوبیا قرمز را شسته و آب آن را با آبکش گرفته و به مواد اضافه کرده و خوب تفت می دهیم. بعد از کمی تفت دادن مقداری آب جوش به غذا اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم بپزد.پس از یک و نیم تا ۲ ساعت لیمو عمانی های شسته شده و هسته گرفته شده و بقیه زعفران آب کرده را به قورمه سبزی اضافه می کنیم و اجازه می دهیم نیم ساعت بپزد. پس از آن آبغوره و نمک را به خورش اضافه می کنیم و باز هم ۱۵دقیقه به خورش زمان می دهیم تا جا بیفتد.