یکی از خوشمزه‌ترین خوراکی‌ها لواشک است که با میوه‌های متنوعی تهیه و در طعم‌های شیرین، ترش و شور آماده می‌شود. با توجه به ذائقه خود می‌توانید از تمامی میوه‌های هسته دار از جمله انواع آلوها،گلابی, هلو، زردآلو، آلوچه، آلبالو، انار، زرشک و یا مخلوطی از انواع میوه‌ها استفاده کنید. - مقدمه ۰۰:۰۰ شلیل رو داخل قابلمه میریزیم با دو لیوان آب ۰۰:۰۶ دو قاشق غذاخوری نمک اضافه میکنیم ۰۰:۲۲ درب ظرف رو بسته ۰۰:۴۱ بعد از بجوش آمدن هسته رو جدا میکنیم ۰۰:۴۶ گلابی رو با ۳لیوان آب داخل قابلمه میریزیم ۰۱:۳۵ گلابی رو از صافی رد میکنیم ۰۱:۴۹ شلیل رو به آب گلابی اضافه میکنیم ۰۲:۲۸ همه رو داخل مخلوط کن ریخته و آسیاب میکنیم ۰۲:۵۳ همه مواد را آسیاب میکنیم ۰۴:۰۳ نایلون کف سینی گذاشته و لواشک رو کف آن می‌ریزیم ۰۵:۰۷ لواشک رو بیرون جلوی نور خورشید میذاریم ۰۵:۵۰ لواشک بعد از گذشت ۳روز حاضره ۰۵:۵۶ - مواد لازم شلیل ۲ ک گلابی ۲ک نمک ۳ ق غ خ - آشپزی باباطاهر -