من دوست دارم در کنار غذاهایی مانند پاستا همیشه از یک ماده ترش مزه و تخمیر شده استفاده کنم. ترشی که امروز به شما آموزش می دهم دقیقا همان ترشی است که من در کنار انواع غذاها می گذارم و از خوردنشان لذت می برم حتما ترشی را به روش من درست کنید و نظرتان را راجب طعم آن بهم بگویید طرز تهیه ترشی بادمجان خام به روش من: بادمجان: 500 گرم <a href=' '>00:07</a> فلفل تند <a href=' '>00:45</a> هویج: 1 عدد <a href=' '>01:13</a> گوجه خام: 200 گرم <a href=' '>01:35</a> سیر: 6 حبه <a href=' '>02:10</a> نعنا خشک: 1 قاشق غذاخوری <a href=' '>02:54</a> نمک: 1 قاشق غذاخوری <a href=' '>02:57</a> گلپر <a href=' '>03:00</a> سیاه دانه و تخم گشنیز <a href=' '>03:16</a> آب: 2 پیمانه <a href=' '>03:32</a> سرکه: 1 پیمانه <a href=' '>03:36</a>