چیز-کیک-انار-یلدایی مواد لازم : بیسکویت پتی بور ۲۰۰گرم یا ۲بسته کره ۱۰۰ گرم  پنیر ماسکار پونه یا پنیر خامه ای 1بسته ۲۰۰ گرمی خامه صبحانه یا خامه قنادی ۲۰۰گرم من خامه قنادی استفاده کردم.اگر خامه صبحانه میریزید،نصف لیوان پودر قند بریزید  شیر ۳ الی ۵ ق غ برای انسجام لایه بیسکوئیتی وانیل نصف ق چ  پودر ژلاتین ۲قاشق غذا خوری  آب سرد نصف لیوان  پودر ژله  انار یا قرمز رنگ ۱ بسته آبجوش ۲ لیوان انار ۱ عدد بزرگ طرز تهیه : چیز کیک 3لایه داره که ابتدا برای  لایه اول کف ظرف مورد نظر را سلفون کشیده بصورتی که هیچ جای خالی نداشته باشد سپس بیسکویت را پودر کرده و با کره آب شده مخلوط میکنیم .اگر موادتون انسجام نداشت ،چند قاشق شیر بریزید.کف ظرف میریزم و خوب فشار میدهیم. استحکام چیز کیک به همین لایه بستگی داره پس تا جای ممکن فشرده کنید. سپس درون یخچال به مدت ۲ ساعت یا فریزر به مدت نیم ساعت گذاشته تا خوب سرد بشه و خودش را بگیرد . حالا برای لایه وسط، پنیرخامه ای،خامه صبحانه یا قنادی ،وانیل راخوب هم میزنیم.اگر خامه صبحانه میریزید،نصف لیوان پودر قند بریزید . پودر ژلاتین را با نصف لیوان آب سرد مخلوط ک

یلدا چیز کیک انار شب یلدا کیک آموزش کیک

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 04:21