شله زرد یک دسر سنتی ایرانی است که به دلیل وجود زعفران، زردرنگ است و روی آن را دارچین و خلال بادام و خلال پسته میریزند. شلهزرد عموماً به یک طریق پخته میشود و بهخصوص از آن در ماه رمضان برای صرف افطار استفاده میشود. عموما مردم این دسر را به ژله تشبیه میکنند خاستگاه این دسر در کرمان است که مبدع این دسر است از مواد تشکیلدهندهٔ این دسر میتوان به برنج، شکر، زعفران، گلاب، هل، مغز پسته یا بادام، دارچین و روغن یا کره اشاره کرد. از آنجاکه این دسر بیشتر در ایام مذهبی طبخ و توزیع میشود، روی آن را با پاشیدن دارچین منقوش به عبارات و اسامی مذهبی میکنند. شله زرد در سال ۲۰۲۳ در جایگاه نخست برترین پودینگها در وبسایت TasteAtlas (مرجع بین المللی معرفی غذاها) قرار گرفت. بازی آشپزی ترفند چالش غذا طرز-تهیه گیم گیمر موکبانگ خوشمزه