نکات: حتما فر رو از قبلا روشن کنید تا زمانی که خمیر کیکتون آماده شد بلافاصه درون فر بذارید تا بپزه مواد کیک رو خیلی قبل تر از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسه و سرد نباشه زرده و سفیده تخم مرغ رو حتما از هم جدا کنید شیر رو حتما گرم کنید (داغ نباشه) همه ی مواد رو بیش از حد هم نزنید آرد رو زمانی که به مواد اضافه میکنید باید آروم هم بزنید و با همزن نزنید به سلیقه خودتون میتونید گردو یا کشمش هم به خمیر اضافه کنید کیفیت آردتون هم مهمه حواستون باشه آرد مخصوص کیک باشه و حتما حتما اون رو چند بار الک کنید بعد از آماده شدن مواد و قبل از اینکه درون قالب بریزید(اندازه قالب هم مهمه) ،قالب رو چرب کنید و روش آرد بپاشید تا کیک بعد از پخت به قالب نچسبه زمانی هم که خمیر رو درون فرگذاشتید هرگز قبل بیست دقیقه در فر رو باز نکنید برای اینکه ببینید کیکتون آمادس یا هنوز درونش نپخته یه خلال دندون یا چنگال وسط کیکتون بزنید اگر کیک بهش نچسبید یعنی آمادس و در آخر برای بیرون آوردن کیک از فر عجله نکنید و بزارید کمی سرد بشه طعم بی نظیر و بافت فوق العاده ای میگیره .به خودتون اعتماد کنید شما میتونید همه چیز رو بپزی