مواد لازم : توت فرنگی : ۱ کیلو شکر : ۹۰۰ گرم آبلیمو یا جوهر لیمو : ۱ قاشق غذاخوری هل : نصف قاشق چایخوری گلاب : ۱ قاشق غذاخوری مربای توت فرنگی درسته ، بسیار عالی میشود و ظاهر جذابی علاوه بر طعم فوق العاده خود دارد، ولی اگر مربا توت فرنگی خرد شده دوست دارید آنها را به اندازه دلخواه خرد کنید یا از وسط نصف کنید. چند نکته خیلی مهم : مربا را حین پخت دائم هم نزنید که له شود، مربای توت فرنگی را بیشتر از ۳۰ دقیقه نپزید چون کدر و تیره میشود و توت فرنگیها له میشوند. برای این که مربای توت فرنگی رنگ شفاف داشته باشد و کدر نشود، بعد از جوش آمدن توت فرنگیها، کف روی مایه مربا را بگیرید و دور بریزید. در هنگام جوشیدن مربا درب قابلمه را نبندید. اجازه دهید آب اضافی مربا بخار شود و به داخل مربا برنگردد. آبلیمو را هم در آخرین مرحله به مربا اضافه کنید. اگر میخواهید مربای توت فرنگی شما کپک نزند حتما اجازه دهید توت فرنگیها بعد از شسته شدن کاملا خشک شوند. برای اینکه مربا توت فرنگی خوشرنگتری داشته باشید بهتر است از قابلمه مسی، روحی یا لعابی برای درست کردن مربا استفاده کنید.