Patates-çanağına-tavuk-sote مرحله اول 4ق غ روغن زیتون یا مایع 600گرم فیله یا سینه مرغ( گوشت چرخ کرده هم میشه اماده شده به شکل مایع ماکارونی) فلفل کاپیا یا فلفل سبز یا فلفل دلمه 1عدد 1عدد پیاز 1عدد گوجه فرنگی بزرگ یا دو عدد کوچیک نمک ، فلفل و هر ادویه ای که دوست دارین برای عطر مرغ مثل فلفل سیاه اویشن زیره سبز مرغ رو خورد کرده با پیاز و فلفل ها و ادویه تفت میدیم تا بپزه اگه از فیله مرغ استفاده کنین بافت مرغ نرمتر میشه در غیر این صورت سینه مرغ رو خورد کنین با ادویه ها و روغن موجود تو رسپی مرینت کنین یکی دو ساعت بمونه بعد سوته یا تفت بدین با بقیه مواد مرحله روم اماده کردن کاسه های سیب زمینی patates-çanakları 5عدد سیب زمینی بزرگ دو ق غ کره (حدود 40 گرم ) 1لیوان پنیر رنده شده پیتزا 1لیوان پودر سوخاری نمک و کمی فلفل قرمز سیب زمینی ها رو بعد پخت پوره کرده با مواد گفته شده مخلوط خوب مسنجم کرده و عین فیلم به شکل کاسه داخل ظرف میچینیم از مقدار مواد گفته شده همین اندازه که تو فیلم هست در میاد البته وقتی همه مواد با هم مخلوط شد کمی اجازه بدین خنک بشه تا بعد شکل بدین و راحتر

غذای خوشمزه غذا غذا عالی

3 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 00:13