مواد لازم: این دستور برای 5-6 نفر کافی است 1 فنجان گندم ترک خورده 4 لیوان آب 500 گرم سینه مرغ خرد شده پیاز 1 عدد (250 گرم) خرد شده 1 قاشق چایخوری زیره 1 قاشق چایخوری گشنیز 1 قاشق چایخوری پاپریکا 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری زردچوبه نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن 1 قاشق چایخوری سیر (15 گرم)، خرد شده رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری (30 گرم) 3 عدد گوجه فرنگی (250 گرم)، خرد شده 1 فنجان آب گرم 8 فنجان آب گرم 1/4 فنجان گشنیز (10 گرم)، خرد شده روغن سبزیجات دستورالعمل ها: در یک قابلمه متوسط 1 فنجان گندم ترک خورده را با 4 پیمانه آب روی حرارت متوسط بجوشانید تا آب بجوشد. حرارت را کم کنید و بگذارید 30 دقیقه بجوشد. در یک قابلمه جداگانه، کمی روغن نباتی را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. پیازهای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا کاراملی شوند. سینه مرغ خرد شده را با پیاز به قابلمه اضافه کنید و آن را با پیاز برگردانید تا رنگ مرغ تغییر کند. زیره، گشنیز، پاپریکا، فلفل سیاه، زردچوبه و نمک را برای طعم دادن به مخلوط مرغ و پیاز اضافه کنید. مرغ را با ادویه ها چند دقیقه بچرخانید. سیر