دمپختک و نیمرو غذای ساده و اصیل طهرانی اینم یه پست متفاوت امیدوارم که دوست داشته باشید ‌ ‌ ‌ مواد لازم: لپه باقالی ۱ پیمانه برنج ۲ پیمانه پیاز متوسط ۱ عدد نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم تخم مرغ به تعداد نفرات ‌ ‌ ‌ طرز تهیه: ۱) ابتدا پیاز رو نگینی خورد میکنیم و تقت‌میدیم تا طلایی رنگ بشه ۲)لپه باقالی رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم تا موقع پخت له نشه ولی زیاد تفت‌ندید که سفت نشه ۳)نمک و فلفل و زردچوبه رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم ۴)حالا نوبت اضافه‌کردن برنج هستش برنج رو اضافه میکنیم و تا یه بند انگشت روش آب میریزیم اول زیرش رو زیاد میکنیم تا آب به جوش بیاد بعد که جوش اومد زیرش رو کم میکنیم و اجازه میدیم همه ی مواد کامل با هم بپزن نمک و روغن برنج رو چک میکنیم که اندازه باشه ۵)بعد که آب برنج کشیده شد ، در قابلمه رو با دمکنی میذاریم رو قابلمه و اجازه میدیم که دمپختکمون کااااامل دم بکشه ۶)وقتی کامل دم کشید به ازای هر نفر هم یه نیمرو درست کنید. به همین سادگی دمپختک یا دمی باقالی ما آماده اس دمپختک دمی-باقالی دم-باقالی غذای-اصیل-ایرانی غذای-اصیل-تهرانی غذای-اصیل-طهرونی غذای-تهرانی دم