چقدر جااالب گیاه خواری تا کباب تابه ای هم نفوذ کرده مواد مورد نیاز: سویا: ۸۰ گرم گندم: ۵۰ گرم فلفل دلمه قرمز:نصف پیاز متوسط: نصف روغن:۲ قاشق غذاخوری تخم کتان اسیاب شده: ۲ قاشق غذاخوری پودر سوخاری: نصف پیمانه زعفرون: ۳ قاشق غذاخوری پودر سیر/ پاپریکا/ادویه دودی/زیره: ۱ قاشق مربا خوری نمک/فلفل/زردچوبه توضیحات سرآشپز: من از سویای غیر تراریخته سکوت و مانداسوی استفاده میکنم. بعد اینکه آب جوش اومد زیرش و خاموش کنین و ۱۵ دقیقه سویا رو بزارین داخل آب و بعد آبکشی کنین و آبش و بگیرین. گندم و از شب قبل خیس کنین و بزارین بپزه. به جای پودر سوخاری از آرد کینوا و یا آرد جو میتونین استفاده کنید. کباب-تابه-ای غذای-گیاهی آشپزی آشپزی-آسان salhvandcooking

کباب آشپزی کباب کباب تابه ای کباب زن کباب پز

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 00:57