کیک-دبل-چاکلت کیک-کافی-شاپی مواد لازم : برای ۸ نفر در قالب قطر ۲۰سانت با ارتفاع ۹یا با قطر ۲۴سانت با ارتفاع ۷ مواد لازم: تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱ لیوان وانیل یک چهارم ق چ شیر ولرم ۱ لیوان روغن مایع دو سوم لیوان شکلات ذوب شده ۱۵۰ گرم آرد دو لیوان پودر کاکائو نصف لیوان بیکینگ پودر ۱ ق چ نمک یک هشتم ق چ برای تزئین: شکلات تخته ای ۵۰ گرم+روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری خامه قنادی ۱۵۰ گرم شکلات تخته ای برای رنده کردن توت فرنگی به میزان لازم طرز تهیه: آرد ، پودر کاکائو ، نمک و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید. تخم مرغ هم دمای محیط و شیر ولرم باشد. شکلات تخته ای را با حرارت غیر مستقیم مثل بخار آب کتری یا مایکروفر ذوب کنید. طرز تهیه: تخم مرغ ، وانیل ، شکر را بزنید تا کرمی رنگ شوند. سپس شیرولرم و روغن را اضافه و در نهایت شکلات ذوب شده(ترجیحا تلخ) را بیافزایید. مواد آردی که از قبل الک شدن را طی سه مرحله اضافه و با لیسک بزنید. در آخر اگه نیاز بود حدود یک دقیقه با دور کند همزن مواد رو بزنید تا یک دست شود. قالب رو چرب و آرد پاشی کنید و مایه ی کیک را درون قالب ریخته و برای اینکه مایه یکنواخت پخش بشه دو