امروز به شما طرز تهیه ترشی فلفل سبز را آموزش می دهم که نه آن قدر تند است که نتوانید بخورید و نه آن قدر شیرین که یک روزه آن را تمام کنید. ترشی فلفل سبز امروز را شما از 1 ماه بعداز درست کردن آن می توانید مصرف کنید و طعم فوق العاده خوب و دلنشینی دارد و در کنار همه غذاها مصرف می شود حتما ترشی فلفل سبز که امروز به شما آموزش می دهم را درست کنید و از خوردن آن در کنار غذا لذت ببرید طرز تهیه ترشی فلفل سبز ملایم نه تند و نه شیرین فلفل سبز آب: 2 پیمانه <a href=' '>01:03</a> سرکه: 1 پیمانه <a href=' '>01:04</a> نمک: 2 قاشق غذاخوری، نعنا خشک: 1 قاشق غذاخوری <a href=' '>01:07</a> سیر: 6 حبه <a href=' '>01:44</a>