مواد لازم آرد:۳ پیمانه معادل ۳۸۰ تا ۴۰۰ گرم پودر قند : یک پیمانه سرخالی معادل ۱۲۵ گرم کره یا روغن جامد: ۱۵۰ گرم زرده تخم مرغ: ۲عدد ماست:۲ ق غذاخوری زعفران دم کرده: ۱ ق غذاخوری پودرهل : ۱ ق چای خوری کنجد یا پودر پسته برای تزیین . مواد رومال زرده تخم مرغ: ۱ عدد ماست : ۱ ق چای خوری زعفران: ۱ ق چای خوری عسل یا شیره: ۱ ق چای خوری . نکته ماست باید نسبتا سفت و شیرین باشد.(ماست آبکی و ترش مناسب نیست) اگر از کره یا روغن قنادی استفاده میکنید قبل از کار حتما در محیط گرم قرار دهید تا کاملا نرم شوند. ماندگاری شیرینی با روغن بیشتر از کره است. این دستور حدود ۴۰ عدد شیرینی می‌دهد.(بستگی به سایز قالب دارد) شیرینی را در ظرف دردار در یخچال نگه‌دارید.