دمی-گوجه-با-ته-دیگ-بال دمپختک-گوجه مواد لازم: پیاز بزرگ ۱ عدد سیب زمینی متوسط ۱ عدد رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری گوجه فرنگی بزرگ ۴ عدد رنده شده برنج ۲ لیوان آب ۲ لیوان نمک،فلفل،زردچوبه و روغن به میزان لازم بال مرغ ۱۰ عدد به دلخواه برای تهدیگ طرز تهیه: پیاز رو ریز خرد کنید و داخل تابه روغن بریزید و پیاز رو تفت بدید تا سبک و شیشه ای بشه. سیب زمینی رو حبه قندی خرد کنید و به پیاز اضافه کنیدو باهاش تفت بدید. سه دقیقه سرخ کنید تا نیم پز بشه.نمک و ادویه ها رو اضافه کنید. رب گوجه فرنگی بریزید و تفت بدید. گوجه ها رو پوره کنید و داخل مواد بریزید.برنج رو از دو ساعت قبل بخیسونید و داخل مواد بریزید.دو لیوان آب بریزید.حرارت رو زیاد کنید تا آب برنج کشیده بشه.میتونید به همین صورت ،با حرارت کم به مدت ۴۰ دقیقه دم بزارید یا ته دیگ دلخواه تون رو بزارید.من از بال استفاده کردم. بال مرغ رو به همراه نمک،فلفل،زردچوبه،چوب دارچین،پیاز و مقداری آب به مدت نیم ساعت بپزید. ته قابلمه روغن بریزید.بال های پخته شده رو ته قابلمه بچینید.مخلوط برنج رو ،روش بریزید.با حرارت کم به مدت ۴۰ دقیقه بپزید.میتونید از هر نوع ته