این روزها با ماه رمضان بازار زولبیا و بامیه حسابی داغ هستش اگر دلتون میخواد تو خونه بامیه درست کنین اما فکر می کنین درست کردنش سخته و قلق داره پس این ویدیو رو حتما ببین چون تمام نکات وقلقهاش رو توضیح دادم تا بتونین خودتون با مواد اولیه وبا کیفیت برای سفره افطار و مهمانیهای افطاری، بامیه ترد به روش بازاری درست کنید. آموزش شربت بامیه رو هم کامل در ویدیو توضیح دادم چون یک شربت باکیفیت رو طعم وظاهر بامیه خیلی تاثیر گذار هستش. مواد لازم: تخم مرغ ۲تا۳عدد کره یا روغن ۵۰گرم (استفاده از کره طعم بامیه رو خوشمزه تر میکنه) آرد ۱لیوان آب۱لیوان وانیل یک چهارم قاشق چایخوری شربت بار ۲قاشق غذاخوری در صورتی که ۲عدد تخم مرغ کافی نبود خمیر کش نیومد خمیر سنگین نشد میتونید تخم مرغ سوم رو کم کم به خمیر اضافه کنید. مواد لازم برای شربت: شکر ۲لیوان آب ۱لیوان گلاب ۲قاشق غذاخوری هل ۳دانه گلوکز ۱قاشق غذاخوری جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری (یا ۱قاشق مرباخوری آبلیمو) زعفران دم کرده (دلبخواهی ) آموزش زولبیا ترد و شیشهای ویدیوش رو در کانال گذاشتم میتونید ببینید. لینک زولبیا :: بامیه طرز-تهیه-بامیه شیرینی-ماه-رمضان آم