️️سلام به دوستان عزیزم️️ ️️طرز تهیه فسنجون با سینه مرغ ️ ️️با فرزانه پناهی️️ مواد لازم گردو ۳۰۰ گرم سینه مرغ ۱ عدد پیاز درسته بزرگ ۱ عدد رب انار ملس ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری رب گوجه ۳ قاشق غذاخوری ادویه نمک وفلفل وزردچوبه ودارچین و ادویه کاری طرز تهیه فسنجون با سینه مرغ با فرزانه پناهی ابتدا گردو را آسیاب شده را داخل قابلمه می ریزیم و ۴ لیوان آب می ریزیم وکمی زردچوبه ونمک اضافه کرده ووقتی کمی جوشید رب قرمز رب انار وسینه مرغ که مکعبی بزرک کردیم اضافه کرده وگلپر نمک وفلفل ودارچین را هم می ریزیم ومیگذاریم بجوشد وبعد حرارت راکم کرده ودرش را میزاریم مواظب باشیم سر نرود ومیزاریم آرام آرام بپزد واگر وسط کار دیدید آب کم است یک استکان سرد بریزید بیشتر نریزید که فسنجان آبکی نشود تقریبا دو ساعت زمان می برد واگر خواستی فسنجان تیره تر بشه رب انار بیشتر بریزید نکته مهم وسط کار اصلا یخ نریزید چون اگر گردوکیفیت آن خوب باشد خودش کاملا به روغن می افتد فسنجان کاملا غلیظ وپر روغن می شود وپیاز درسته را در بیاورید از تو فسنجان هم میتونی میل کنی چون خیلی خوشمزه است هم دور بیاندازید حتما یکبار با این روش امتحان کن