طرز تهیه پاستا پنیر و گوجه فرنگی مواد لازم برای 5 نفر 400 گرم پاستا 250 گرم پنیر فتا (پنیر لیقوان) 500 گرم گوجه گیلاسی 5 حبه سیر فلفل سیاه به میزان لازم نمک به میزان لازم آویشن به میزان لازم روغن زیتون به میزان لازم پنیر پارمزان به میزان لازم ریحان به مقدار لازم ابتدا در ظرف مناسبی گوجه فرنگی و سیر را با پنیر و ادویه با روغن مخلوط می کنم و به مدت 20 دقیقه در فر یا مایکروفر قرار می دهم تا مواد خوب بپزند سپس با دست یا با همزن مواد را مخلوط کرده و خرد شده را اضافه می کنم. ریحان. ما انجام می دهیم حالا پاستا را به آب در حال جوش که نمک زده و روغن زده شده اضافه کرده و بعد از 10 دقیقه آبکش می کنیم و با موادمان مخلوط می کنیم و روی پاستا پنیر پارمزان می گذاریم و تمام. نوش جان