طرز تهیه بادمجان شکم پاره خوشمزه و فوری:آموزش پخت بادمجان شکم پر با یک سس متفاوت و عالی سلام به همراهان همیشگی کانال من امیدوارم که عالی باشین امروز با آموزش بادمجان شکم پاره خوشمزه و یک سس متفاوت در خدمتتونم این غذای فوق العاده خوشمزه و نسبتا سریع به سادگی آماده میشه و من مثل همیشه تمام نکات طلایی پخت این غذارو از صفر تا صد بهتون گفتم پس اصلا از دستش ندید - مواد لازم بادمجان ۵ عدد پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم فلفل دلمه ۱ عدد گوجه فرنگی ۲ عدد جعفری ۳ قاشق سوپخوری نمک ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری روغن مایع به میزان لازم رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری کره ۲ قاشق سوپخوری سس سالسا ۲ قاشق سوپخوری - لینک صفحه ی آموزشگاه عطرسیب در اینستاگرام - مفتخریم به اطلاع تون برسونیم که ما در آکادمی عطرسیب، برگزار کننده بهترین و حرفهای ترین دوره ها و ورکشاپ های تخصصی آشپزی و شیرینی پزی هستیم و به حال هزاران کارآموز زیر نظر اساتید حرفهای ما آموزش دیده و با اخذ مدرک سازمان فنی و حرفهای وارد بازار کار شدند. اگر شما نیز به این حرفه علاقمند هستید