khatoonii-jaan مواد لازم برا تهیه قلیه اسفناج پیاز یک عدد سیر چرخ کرده دو قاشق غذا خوردی اسفناج ۶دسته عدس یک کاسه ماست خوری ماش یک کاسه ماست خوری آب قلم دو بسته میتونین بجاش گوشت بریزین آب نارنج تازه یه استکان اول پیاز رو تفت میدیم زردچوبه رو اضافه میکنیم سیر چرخ کرده میریزیم وقتی تفت گرفت اسفناج رو اضافه میکنیم میتونین اسفناج تازه بریزین وقتی تفت گرفت آب قلم و عدس و ماش و چهار الی ۵لیوان اب اضافه میکنیم میزاریم دو ساعت با شعله ملایم بپزه تا قشنگ جا بیفته در آخر اب نارنج تازه و نمک اضافه میکنیم امیدوارم درست کنین و از خوردنش لذت ببرین اسفناج خوراکاسفناج قلیه آشپزی دستپخت دستپخت-ایرانی دستپخت-مامان تمامی محتواها متعلق به صاحبان و تولید کنندگان آن است و کلاسدونی فقط تو انتشار اون کمک میکنه. آدرس تولید کننده محتوا ، تو توضیحات هست. همچنین تو سایت کلاسدونی میتونین راه های ارتباطی باهاشون رو پیدا کنید و از مطالبشون بهره مند بشید.