مواد لازم: گوشت چرخ کرده (1 کیلوگرم) یک چهارم فنجان جعفری (10 گرم) یک قاشق غذاخوری سیر (15 گرم) نمک، پاپریکا، زیره سبز و فلفل قرمز قرمز و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه یک عدد پیاز رنده شده (100 گرم) با آب آن صاف شده نصف فلفل دلمه ای قرمز (50 گرم) خرد شده با آب آن صاف شده برای سس سبز: نصف فنجان ماست (120 گرم)، گشنیز (10 گرم)، زنجبیل (5 گرم)، سیر (5 گرم)، فلفل تند (به مقدار دلخواه)، یک چهارم قاشق چایخوری زیره، نمک، و فلفل سیاه برای سس قرمز تند: سه قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز (45 گرم)، یک قاشق غذاخوری فلفل قرمز (15 گرم)، چهار قاشق غذاخوری سرکه (45 میلی لیتر)، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، نمک پیاز به چهار قسمت، گوجه فرنگی به چهار قسمت شده و فلفل بلند برای تفت دادن روغن نباتی برای سرخ کردن نان مورد علاقه شما برای سرو دستورالعمل ها: در یک کاسه، گوشت گوسفند چرخ کرده، جعفری، سیر، نمک، پاپریکا، زیره سبز، فلفل قرمز فلفل قرمز، پیاز رنده شده و فلفل دلمه ای قرمز خرد شده را با هم مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا همه مواد خوب با هم ترکیب شوند. روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار