فاخیتای مرغ با دستور اختصاصی دونه، یه رسپی اصیل و سنتی مکزیکی با سس مخصوص تند دودی نکته های مهمش: برای سس فاخیتا، ماست حتما باید چکیده و چرب باشه به جای ترکیب ماست چکیده و خامه، میشه از خامه ی ترش هم استفاده کرد به جای سینه ی مرغ، گوشت رون مرغ هم میشه استفاده کرد مواد لازم برای مرینیت ۱ عدد سینه مرغ: نمک به مقدار کافی فلفل سیاه به مقدار کافی فلفل قرمز به مقدار کافی پودر سیر ۱ قاشق چایخوری پودر پیاز ۱ قاشق مرباخوری زیره سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری پاپریکا ۱ قاشق مرباخوری آب نصف ۱ عدد لیموترش مواد لازم برای سس: ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چایخوری پودر دودی آب نصف لیموترش ۱ قاشق غذاخوری سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری ماست چکیده ترش ۲ قاشق غذاخوری خامه ۲ حبه سیر نمک به مقدار لازم مواد لازم برای سبزیجات سرخ شده: ۲ قاشق غذاخوری روغن ۱ عدد پیاز بزرگ خرد شده فلفل دلمه ای سبز، قرمز و زرد از هر کدام نصف ۱ عدد پودر موسیر ۱ قاشق مرباخوری گشنیز هم ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری در نهایت به مخلوط مرغ و سبزیجات اضافه میشه برای دیدن آموزش های بیشتر می تونید به پیج دونه در اینستاگرام مراجعه کنید doone.herb و برا