وقتی صحبت از کتف و بال و جوجه کباب میشه برای من یک غذای ساده و از سر باز کنی نیست. حتی از کباب کوبیده هم درجه اهمیتش برای من بیشتره این دستور حاصل چند سال دود خوردن من پای منقله امیدوارم شما هم این غذا رو درست کنید و ازش لذت ببرید مواد لازم کتف و بال: ۷۰۰ گرم زیره سبز: نصف قاشق چایخوری آویشن پرک: نصف قاشق چایخوری پاپریکا دودی: یک قاشق چایخوری نمک: ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری سرکه سفید: یک قاشق غذاخوری روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری خامه به دلخواه: ۱ قاشق غذاخوری کره: ۲۵ گرم سس باربیکیو: یک قاشق غذاخوری سس خردل: یک قاشق چایخوری سس تند: به مقدار لازم سیر: ۱ حبه جعفری: چند برگ آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه برای رومال به مقدار لازم . . . . کتف-بال معراج جوجه-کباب