پخت-سیرابی-بدون-بو-با-روشی-آسان مواد لازم: سیرابی ۱ کیلو پیاز ۲ عدد سیر ۵ حبه چوب دارچین چند تکه نمک،پاپریکا،زردچوبه،فلفل،تخم گشنیز،زیره سیاه به میزان لازم آب ۷ لیوان نخود ۱ لیوان طرز تهیه: داخل قابلمه آب بریزید و روی حرارت بزارید تا بجوش بیاد.سیرابی را داخلش بریزید. به مدت ۱۵ دقیقه داخل آب جوش،بپزید تا کف کنه.سپس آب‌ سیرابی را دور بریزید و آبکشی کنید. سیرابی آبکشی شده را داخل قابلمه بریزید. بهش ۷ لیوان آب اضافه کنید.نخود را از شب قبل بخیسانید و داخل قابلمه بریزید. پیاز ریز خرد شده،سیر و ادویه ها را بریزید. در قابلمه را بزارید و با حرارت کم به مدت ۵ ساعت بپزید. بعد از ۵ ساعت که سیرابی و نخود پخت،نمک بزنید.دوباره در قابلمه را بزارید و با حرارت کم به مدت ۳۰ دقیقه بپزید تا کاملا مزه دار بشه. با این روش درست کنید ،سیرابی بدون بو و پر خاصیت خواهید داشت. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین ‌ دوس

سیرابی پخت غذا خوردنی آموزش

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:45