ترش کباب در زمان قدیم با گوشت مرغ محلی یا اردک درست میشده اما حالا با مرغ معمولی براتون درست کردم کافیه اول مرغ هارو سرخ کنید و بعد داخل قابلمه با پیاز سیر نمک فلفل سیاه و زرد چوبه بپزید سپس برید سراخ سرخ کردن سیب زمینی های خلالی و بعد مرغ های پخته شدرو دوباره سرخ کنید بهش گوجه های حلقه ای رو اضافه و سرخ کنید حالا سیب زمینیو روی مواد بریزیدو اب مرغو بهش اضافه کنید یادتون نره بهش رب گوجه فرنگی بزنید و ده دقیقه حسابی قل بخوره بعد با اب نارنج تکمیلش کنید ولی که مزه بهشت داره

غذا آشپزی آموزش آشپزی گیلان بانوان آشپزی

2 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 05:24