آموزش طرز تهیه پیله دبیج، پنجمین غذا از چالش سی روزه‌ی غذاهای گیلانی! این غذای ساده و خوشمزه، اصالتی از شهرستان‌های شفت و فومن در استان گیلان داره و گیلانی‌ها این خوراک مقوی و خوشمزه رو اغلب با برنج میل می‌کنن. در این ویدیو با من، بهنام رستمی، همراه باشید تا روش درست کردن این غذای محلی گیلانی رو به شما آموزش بدم. مواد اولیه‌ای که برای پیله دبیج نیاز دارین شامل لوبیا سبز، سیر، گوجه‌فرنگی، آب نارنج و تخم‌مرغه مواد لازم پیله دبیج برای سه الی چهار نفر: لوبیا سبز: نیم کیلو سیر: ۴ حبه گوجه فرنگی: ۴ عدد شوید: ۱ قاشق غذاخوری آب نارنج: نصف فنجان تخم مرغ: ۲ عدد کره: ۲۰ گرم نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم و دلخواه. شما هم تا حالا این غذا رو امتحان کردین؟ نظرتون چیه؟

غذای سنتی غذای محلی آموزش آشپزی آشپزی گیلان

1 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 06:23