چای العطور یک نوع چای خاص است که عمدتاً در کشورهای عربی مصرف می‌شود. این چای از تخمیر برگ‌ها و پوسته‌های گیاه مریم‌گلی (به نام عربی "زهر العطور" یا "زهر النبق") تهیه می‌شود. اصل چای العطور به منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا برمی‌گردد و در این مناطق به عنوان یک نوشیدنی محبوب و سنتی شناخته می‌شود. نحوه تهیه چای العطور به این صورت است که برگ‌ها و پوسته‌های گیاه مریم‌گلی خشک می‌شوند، سپس در آب جوش قرار می‌گیرند تا ترکیبات فعال آن‌ها به آب منتقل شوند. سپس این مایع نزدیک به برگ‌های گیاه غلیظ و قهوه‌ای رنگ می‌شود و طعمی شیرین و ملایم را به خود می‌گیرد. چای العطور معمولاً بدون اضافه کردن قند مصرف می‌شود، با این حال می‌توانید برای شیرین کردن، افزودن قند یا عسل به آن را ترجیح دهید. چای العطور دارای خواص آرامش بخش و ضد استرس است و ممکن است برای استراحت و آرامش روحی بعد از یک روز پر مشغله مفید باشد. همچنین، برخی افراد ادعا کرده‌اند که میراثی طبیعی از گیاه مریم‌گلی در چای العطور وجود دارد که به افزایش سلامت قلب و حفظ سیستم گوارش کمک می‌کند. با این حال، تحقیقات علمی کافی در این زمینه انجام نشده است

موادغذایی مواد غذایی خارجی چای چای العطور چای خارجی

11 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 00:17