مواد لازم برای کله جوشِ متفاوت: ۱۳۰ گرم برنج نیم دانه ۳۰ گرم لپه (اندازه یه مشت کوچیک) آب یک و نیم لیتر کشک ۶ قاشق غذاخوری سر پر پیاز دو عدد متوسط نعنا خشک زردچوبه و نمک و فلفل سیاه یا فلفل سفید پیازها را خلالی یا نگینی خرد کرده سرخ میکنیم تا رنگ آن طلایی شود، زردچوبه را به آن اضافه میکنیم برنج و لپه را که از قبل شستیم به آن اضافه میکنیم و تقریبا یک دقیقه تفت میدهیم، آب را اضافه کرده و به جوش که افتاد شعله را کم کرده و درب قابلمه را میبندیم و اجازه میدهیم به مدت ۲ ساعت بپزد و لعاب بیندازد. بعد از ۲ ساعت کشک و نمک و فلفل را با مواد مخلوط کرده و اجازه میدهیم به مدت نیم ساعت دیگر بپزد. در آخر هم نعنا را جداگانه تفت میدهیم و هنگام سرو غذا به ظرفمان اضافه میکنیم. سبز باشید

آشپزی کله جوش غذای راحت iranian food winterfood

9 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 00:25