آش-بلغور-گندم ایده-رمضان ایده-افطار مواد لازم: بلغور گندم ۱ و نیم لیوان لوبیا چیتی نصف لیوان نخود نصف لیوان عدس نصف لیوان پیاز ۲ عدد درشت سیر ۱ بوته سبزی آش نیم کیلو(تره،جعفری، گشنیز، شوید،اسفناج) کشک ۴ ق غ پیاز داغ،نعنا داغ،کشک برای تزئین نمک،فلفل، زردچوبه به میزان لازم روغن به میزان لازم طرز تهیه: بلغور گندم،نخود و لوبیا را از شب قبل بخیسانید. نخود و لوبیا را به همراه آب و مقداری نمک به مدت ۱ ساعت بپزید. بعداز یک ساعت عدس را اضافه کنید و یک ساعت دیگر بپزید تا نخود،لوبیا و عدس به طور کامل بپزند. داخل قابلمه ای که داخلش آش میپزید،دو عدد پیاز درشت را خلالی خرد کنید و با مقداری روغن سرخ کنید تا طلائی بشه. سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و تفت بدید. زردچوبه و فلفل بریزید و تفت بدید. بلغور خیسانده را اضافه کنید. آب بریزید و در قابلمه رابزارید.به مدت ۱ ساعت با حرارت کم بپزید. بعداز یک ساعت، نخود،لوبیا و عدس پخته را اضافه کنید. سبزی آش بریزید.نمک بزنید .در قابلمه را نزارید و به مدت نیم ساعت بپزید. بعداز نیم ساعت ۴ قاشق کشک را با مقداری آب رقیق کنید و به آش اضافه کنید.کمی بهم بزنی

آش بلغور گندم غذا طرز تهیه اش آموزش اش

8 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 02:44