طرز تهیه خورشت قیمه/خورشت قیمه با مرغ/خورشت/خورش قیمه/قیمه خورش قیمه یا خورش لپه از غذاهای آشپزی ایرانی است. این خورش در میان ایرانی ها و عراقیها غذایی پرطرفدار است و برای پخت آن از رب گوجه فرنگی و پیاز سرخ شده، لپه، گوشت قرمز، سیب زمینی سرخ شده به همراه لیموی خشک (لیمو عمانی) به عنوان طعمدهنده استفاده میشود. ادویهای که معمولاً در اواخر زمان طبخ به آن اضافه میشود دارچین است، برای دادن عطر ویژه به آن مقداری هل و گلاب میتوان اضافه کرد. این خورش به همراه پلو سرو میشود. همچنین در برخی مناسبتهای مذهبی در کشور ایران مثل محرم نیز به عنوان نذری تهیه و توزیع میشود. این غذا در انواع مختلفی از جمله قیمه نثار، قیمه بادمجان، قیمه مرغ، قیمه علاچی و...طبخ میشود. سلام به دوستان و همراهان همیشگی... فاطمه حیدری هستم... امروزم با آموزش خورش قیمه مرغ در خدمتتون هستم...پس لطفاً تا انتهای ویدیو با من همراه باشین... فصل ها: مقدمه۰۰:۰۰ مواد مورد نیاز۰۰:۲۳ سرخ کردن پیاز۰۰:۲۶ اضافه کردن گوشت۰۰:۴۱ اضافه کردن چاشنی۰۰:۵۹ توضیحات۰۲:۳۵ مرحله نهایی۰۲:۴۰ خورشت-قیمه خورشت قیمه قیمه-مرغ طرز-تهیه-خورشت-قیم