مواد لازم برای ۴۰ نفر : سبزی آش پاک شده :۲ کیلو سیر :۲ بوته لوبیا قرمز: ۴۰۰ گرم عدس:۵۰۰ گرم لوبیا چیتی و لوبیا رشتی: روی هم ۴۰۰ گرم نخود:۴۰۰ گرم رشته آشی: ۱۵۰۰ گرم زردچوبه :۳ ق غ فلفل سیاه: ۱ ق غ نمک: ۳ ق غ پیاز :۳ کیلو نعناع: ۳ ق غ که دو قاشق برای نعناع داغ برای تزیین استفاده کنید . نکته: ۲۴ ساعت قبل از تهیه آش رشته، حبوبات به غیر از عدس را بخیسانید و بعد آنها را بپزید عدس را دو ساعت قبل از پخت داخل آب بخیسانید بعد عدس را بپزید. ابتدا پیازها را در روغن تفت دهید و سیر را اضافه کنید ادویه و نمک ویک قاشق نعناع را اضافه کنید و تا نیمه قابلمه را آب کنید در قابلمه را ببندید تا آب به جوش آید بعد سبزی آش و حبوبات پخته را اضافه کنید بعد از اینکه دوباره آب جوش آمد رشته ها را ۳ قسمت کنیدو کم کم به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا رشته ها به هم نچسبد زیر حرارت را کم کنید تا آش به مدت ۴۵ دقیقه جا بیفتد چند بار آش را هم بزنید تا رشته ها به ته قابلمه نچسبد اگر آش شل بود میتونید دو قاشق آرد تفت داده شده در کمی آب مخلوط کنید و به آش اضافه کنید بعد حرارت را خاموش کنید و در قابلمه را ببندید تا آش حسابی ج