مواد اولیه: سینه مرغ : 600 گرم سیر : 3 حبه پیاز نگینی خرد شده : 1 عدد سویا سس : 2 قاشق غذاخوری آرد سفید :¼ پیمانه نشاسته:1پیمانه تخم مرغ :2 عدد شکر قهوه ای :¼ پیمانه سرکه سیب :2/1 پیمانه سس کچاپ : 3/1 پیمانه فلفل دلمه ای خرد شده : 3 عدد نمک و فلفل سیاه : به مقدار کافی روغن:به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا برای شروع گوشت مرغ را به صورت نواری خرد کنید. سیر را از پوست جدا کنید و به صورت ریز خرد کنید. قابلمه مناسبی را انتخاب کنید و داخل آن سیر، سرکه، سس کچاپ،شکر، سویا سس و آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا سس به جوش بیاید. سپس کمی نمک و فلفل سیاه به سس اضافه کنید و بگذارید تا غلیظ ترشود.وقتی سس غلیظ تر شد، آنرا از روی حرارت بردارید. تخم مرغ ، آرد و نشاسته را داخل سه ظرف جداگانه بریزید.تابه مناسب را انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید. مقداری روغن داخل تابه بریزید و صبر کنید تا روغن به خوبی داغ شود.سپس تکه های گوشت مرغ را ابتدا به نشاسته آغشته کنید، سپس در تخم مرغ و بعد در آرد بغلطانید. در نهایت تکه های مرغ را در روغن سرخ کنید.در تابه دیگری پیاز و فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را با مقداری روغن تف

اوزن آشپزی آموزش آموزش آشپزی

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:42