کیک زغال اخته و نارگیل درست کردنش خیلی راحته و خیلی خوشمزه مواد لازم: 350 گرم آرد مخصوص شیرینی 2 قاشق چایخوری دارچین 3 قاشق چایخوری بیکینگ پودر ¼ قاشق چایخوری نمک 250 گرم کره 150 گرم شکر 4 تخم مرغ بزرگ 2 فنجان زغال اخته تازه یا منجمد 1/2 قاشق غذاخوری عصاره وانیل 1/2 فنجان خامه نارگیل 1/2 فنجان شیر نارگیل 1/2 فنجان نارگیل رنده شده لعاب بلوبری: 1 فنجان زغال اخته یخ زده 1 فنجان پودر شکر طرز تهیه : فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب خود را کره بمالید. در یک کاسه کره و شکر را خامه بزنید تا کرم رنگ و پف کند، کناره ها را با لیسک تمیز کنید و وانیل را اضافه کنید. هم زدن را ادامه دهید و تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید. هم زدن را به مدت 5 دقیقه ادامه دهید تا مخلوطی سبک و پف دار بدست بیارید در ظرفی جداگانه آرد را با تمام مواد خشک الک کنید مخلوط آرد را به طور متناوب با خامه نارگیل و یک بار با شیر نارگیل اضافه کنید خوب ترکیب کنید نارگیل و زغال اخته رنده شده را اضافه کنید و در خمیر مخلوط کنید خمیر را در قالب خود بریزید و آن را در لبه ها پخش کنید و لبه ها را بالاتر از کن