سلام به دوستان عزیزم طرز تهیه کاپ کیک قهوه مواد لازم نسکافه خالص ۲ قاشق سوپ خوری آبجوش ۲ قاشق سوپخوری آرد ۱۱۰ گرم بکینک پودر۱ قاشق چایخوری نمک۱/۸ قاشق چایخوری شکر قهوه ای۱۱۵ گرم تخم مرغ۲ عدد پودر کاکائو۱ قاشق سوپخوری خامه ۲ قاشق سوپخوری خامه صبحانه صورتی کره ۱۱۵ مارک شکلی بهترین کره است ️️طرز تهیه️️ اول کره وشکر قهوه ای را حسابی میزنیم ومیتوانیم ۱ عددتخم مرغ را اضافه کرده وکمی می زنیم بمدت ۳۰ ثانیه با همزن برقی وبعدتخم مرغ بعدی را اضافه میکنیم نسکافه رابا آبجوش مخلوط کرده وبا خامه قاطی کرده وبه مواد اضافه کرده با هروسیله ای میشه هم زد بعد مواد خشک آرد وپودرکاکائو وبکینک پودر را در الک ریخته واگر بخواهیم پر رنگ تر بشه پود کاکائو بیشتر میریزیم وکا ملا با لیستک هم زده وآخر یک دور میتونم با همزن برقی بادور کند بمدت ۲ثانیه هم زد از کپسول نسوز کاپ کیک کف سیی انداخته و۲/۳ قالب را پر کرده و۱/۳ آنرا خالی میزاریم چون پف میکند ️️فر را از یک ربع قبل گرم کرده با درجه ۱۸۰ بعد سینی فر را توش گذاشته بمدت۲۰ دقیقه برای کپسول بزرگ واگر کپسول کوچک بود زمان پخت ۱۰ دقیقه میشه️️ نکته پود کا کائو هلندی ا