کاپ-کیک-خامه-ای-هندوانه-یلدایی ایده-یلدا مواد لازم:برای ۲۱ عدد کاپ کیک تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱ و نیم لیوان وانیل نصف قاشق چایخوری روغن مایع ۲/۳ لیوان شیر ۲/۳ لیوان آرد سفید قنادی ۳ لیوان بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری خامه قنادی ۱ کیلو رنگ ژله ای خوراکی قرمز رنگ ژله ای خوراکی سبز کپسول مقوایی ۲۱ عدد طرز تهیه: تخم مرغ،شکر و وانیل را با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه.در حین کار،کاسه را دورگیری کنید تا بعدا کیک بوی زهم تخم مرغ نگیره.روغن و شیر را بریزید و در حد مخلوط شدن بزنید. آرد سفید قنادی و بکینگ پودر را در طی چند مرحله اضافه کنید و به آرامی با لیسک بهم بزنید یا با دور کند همزن بزنید .همینکه مواد با هم مخلوط شدند،کافیه.بیشتر بهم نزنید چون پف کیک میخوابه. رنگ خوراکی قرمز بریزید تا مایه کیک قرمز رنگ بشه. کپسول مقوایی را از لوازم قنادی تهیه کنید. تا نصف کپسول ،از مایه کیک پر کنید.بیشتر نریزید تا فضا برای پف کیک باشه. با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه بپزید. وقتی کیک پخت،صبر کنید تا کاملا سرد بشه. سپس خامه را فرم دهید.آموزش فرم دادن خامه قنادی،در پست های قبل، به طور کامل آموز

کاپ کیک تزیین کیک با خامه خامه قنادی کیک اسلایم خامه

10 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 03:05