این خورش یکی از خورش های خوشمزه و در عین حال با طعم متفاوت است. طعم آن به خاطر وجود آلبالو و شکر، ملس است. این خورش را می توان جایگزین خورش مرغ ساده کرد و از خوردن آن لذت برد. این خورش را می توان از آلبالوی تازه یا در خارج از فصل، از آلبالوی فریزری نیز استفاده نمود. میزان شکر مصرفی بسته به ذائقه خانواده و مهمان ها دارد. این خورش را می توان با زرشک پلو زعفرانی سرو نمود مواد لازم: ران یا سینه مرغ پیاز: 1 عدد بزرگ رب انار : نصف قاشق غذاخوری آلبالو : 1لیوان (دسته دار فرانسوی ) میتونید 2 لیوان هم استفاده کنید شکر: 2 قاشق غذاخوری آب : نصف لیوان برای آلبالو ها و 1تا 2 لیوان برای مرغ پاپریکا ، فلفل سیاه ، پودرسیر ، زردچوبه و نمک هم به میزان لازم خورشت-آلبالو خورش-آلبالو آموزش-آشپزی آلبالو طرزتهیه-خورشت-آلبالو آلبالو-پلو پلو-آلبالو انواع-خورش انواع-خورشت خورشت-مجلسی خورشت-خوش-رنگ-ولعاب خورش-مهمانی خورشت-برای-مهمانی