مسقطی اونم از نوع زعفرونی با خلال بادوم! برای درست کردن مسقطی نیاز به مواد زیر دارین: - نشاسته 1 پیمانه - آب 6 تا 7 پیمانه - شکر 1 پیمانه - کره 25 گرم - گلاب ¼ پیمانه - روغن مایع ½ پیمانه - زعفران دم کرده - خلال بادام و پسته - هل طرز تهیه: نشاسته رو به همراه یک و یا دو لیوان آب، خوب مخلوط کنین و از صافی رد کنین. روی شعله ملایم شکر و باقی مانده آب رو باهم مخلوط کنین تا شکر کاملا در آب حل بشه بعد مخلوط نشاسته و آب رو اضافه کنین و هم بزنین، هل رو اضافه کنین و به هم زدن ادامه بدین. زعفران، کره و روغن رو به مسقطی اضافه کنین و مدام هم بزنین. وقتی مسقطی غلیظ شد و رد قاشق در کف ظرف موند، گلاب و خلال بادام تفت داده شده رو اضافه کنین و حدود 2 تا 3 دقیقه دیگه هم بزنین. مسقطی رو داخل ظرف بریزین و با خلال پسته و بادام تزیین کنین و 5 تا 6 ساعت در یخچال قرار بدین. مسقطی رو برش بدین و کنار یه چای تازه دم نوش جان کنین! این محتوا جانبو رو برای دوستان شیرینی دوست خودتون حتما ارسال کنید! جانبو دوستدار خانواده

آشپزی مسقطی غذای شیرازی شیرینی شیرازی جانبو

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:21