طرز تهیه رب انار خانگی خوشرنگ با ماندگاری بالا با تمام نکات / سس انار رب انار یکی از چاشنی‌های محبوب در آشپزی هست که از جوشاندن و غلیظ کردن آب انار به دست میاد. این رب دارای طعم ملس و ترش است و به غذاهایی مانند خورشت‌ها(فسنجان، اکبرجوجه،شامی و سالادها و کباب‌ها و دلمه ) عطر و طعم خاصی می‌بخشد. رب انار سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین‌ها است، به ویژه ویتامین C و K. علاوه بر این، مصرف آن می‌تواند به بهبود سلامت قلب،لاغری و درمان کبد چرب ،تقویت سیستم ایمنی و افزایش سطح انرژی کمک کند به همین علت استفاده از رب انار در برنامه غذایی می تواند برای بدن بسیار مفید باشد. تهیه رب انار خانگی بسیار ساده و آسان است. در ویدیو تمام مراحل نکته به نکته توضیح داده شده پس حتما تا انتهای ویدیو همراه من باشید تا تمام نکات مهم رو از دست ندید. برای درست کردن رب انار بهتره از انارهای رسیده استفاده کنید که میتونید از انار ترش یا شیرین یا مخلوطی از هر دو استفاده کنید. هر چقدر رنگ دانه های انار قرمز تر باشه رب انار خوشرنگ تر میشه. غلظت رب انار به سلیقه خودتون بستگی داره ولی هر چقدر غلظت رب انار بیشتر باشه ماند