خورشت قیمه یکی از خورشت های خوشمزست مخصوصا که با مرغ درست شده و طعمش عالیههههههه. مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر: - مرغ (سینه یا ران): نصف ۱ عدد (تکهتکه شده) - لپه: برای هر نفر ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری سر پُر(خیس خورده) - پیاز: 1 عدد بزرگ - رب گوجهفرنگی: 1.5 قاشق غذاخوری - لیمو عمانی: 2 عدد - چوب دارچین: 1 تکه کوچک - سیبزمینی: 1 عدد (خلالی و سرخشده) - زعفران دمکرده: 1 قاشق غذاخوری - پودر گل سرخ: 1 قاشق چایخوری - نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز: مقدار لازم - جوز هندی: 1/4 قاشق چایخوری - روغن: به مقدار لازم - آب: حدود 3 لیوان مراحل تهیه: - ابتدا مرغ را به تکههای مناسب خرد کنید. - در یک کاسه، مرغ را با نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، جوز هندی، زعفران دمکرده(مقدار کمی) مزهدار کنید. - این ترکیب را خوب مخلوط کنید و بگذارید برای حداقل 30 دقیقه بماند تا طعمها به خورد مرغ بروند. - در یک قابلمه مناسب، پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن داغ تفت دهید تا سبک و شیشهای شود. این مرحله کمک میکند تا پیاز طعم و عطر خوبی به خورش بدهد. - پس از تفت دادن پیاز، تکههای مرغ را به قابلمه اضافه کنید و خوب تفت ده