سلام دوستان امروز میخوام طرز تهیه ماست خونگی رو بهتون آموزش بدم در ابتدا حدود سه لیتر شیر محلی رو میذاریم جوش بیاد در هنگام جوش اومدن شیر باید حتما شیر رو با یه قاشق چوبی خوب هم بزنیم و حدود 15 تا 20 دقیقه بذارید شیر بجوشه سعی کنید از شیرهای کارخونه ای کم چرب استفاده نکنید چون ماست خوبی بهتون نمیده حتما از شیر محلی یا شیر پر چرب استفاده کنید تا ماست خیلی خوبی داشته باشید حالا میاییم شیر رو به ظرف سفالی یا ظرف شیشه ای منتقل میکنیم و میذاریم تا سرد بشه حالا میریم سراغ درست کردن مایع اول مقداری از همون شیر رو با ماست و خامه ای که از قبل گذاشتیم به دمای محیط برسه قاطی میکنیم برای هر لیتر شیر باید از یک قاشق ماست استفاده بشه و مقداری خامه و مقداری نمک میزنیم و خوب مخلوط میکنیم تا یک مایع یکدست داشته باشیم و میذاریمش کنار الان شاید سوال پیش بیاد که از چه نوع ماستی میتونید استفاده کنید؟ شما هم میتونید از ماست خونگی استفاده کنید هم ماست پرچرب کارخونه ای من اینجا از ماست پر چرب پروبیوتیک استفاده کردم دمای شیر باید حدود 40 تا 50 درجه سانتیگراد بشه برای اینکه بفهمیم دما به این حد رسیده کافیه ک