میخواهیم چاقویی برای عاشقان آشپزی معرفی کنیم که دیگر میتوان گفت نهایت قدرت و کیفیت میباشد. این چاقو برای افراد معمولی نیست بلکه برای کسانی است که بصورت حرفه ای و تخصصی آشپزی میکنند همانطور که از نام این اثر ارزشمند و هنری پیداست چاقوی مخصوص سرآشپزی حرفه ای است البته افراد تازه کار و یا آماتور هم میتوانند این محصول را خریداری کنند ولی به علت کیفیت فوق العاده بالایی که دارد بیش از نیاز آن ها کیفیت این محصول است و بهتر است مدل های معمولی تر را خریداری کنید. سرچشمه طراحی و ساخت این چاقو از مدل های ژاپنی نشات میگیرد. چاقوهای ژاپنی اگر دقت کرده باشید همیشه سبک و ظاهر کشیده ای دارند و چون در این کشور سوشی جز غذاهای بسیار لذیذ و پرطرفدار به شمار می آید اکثر چاقوها دارای طول های 20 25 سانتی با عرض کمی هستند تا بتوان برای برش سوشی هم استفاده کرد. این چاقو از متریال های بسیار قدرتمند و ارزشمندی ساخته شده است و یک ویژگی مثبت دیگری هم که دارد این است به همراه یک غلاف چوبی کاملا فیت و اندازه ی تیغه میباشد که در نسخه های محدودی این غلاف چوبی را مشاهده میکنید. در ادامه با مجموعه ی چاقوی زنجان همراه با