کمپوت گلابی یکی از کمپوت های خوشمزه و پر طرفدار است که می توانید به عنوان دسر هم می توانید سرو نمایید. (( نکته مهممم)) : اگر میخواهید کمپوت را برای مدت طولانی نگهداری کنید ، وقتی زیر قابلمه روشن و درحال قل زدن است، شیشه ها را با گلابی پر کنید یا بلافاصله بعد از خاموش کردن حرارت گاز شربت را داغ رویش بریزید و بلافاصله درب شیشه ها را محکم ببندید طوری که نشتی نداشته باشد . ۱۵ دقیقه بعد از جوشیدن با چنگال گلابی ها را امتحان کنید، اگر نرم شده بود شعله را خاموش کنید. در غیر اینصورت تا زمانی که نرم شود روی حرارت بماند. ممنونم که همراهم بودید . »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» آموزش-کمپوت انواع-کمپوت-خانگی گلابی کمپوت کمپوت-گلابی طرز-تهیه-کمپوت آموزش-کمپوت-گلابی کمپوت-خانگی کمپوت-گلابی-خانگی کمپوت-خوشمزه کمپوت-گلابی-خونگی بانوان-آموزش-آشپزی آموزش-آشپزی مربای-گلابی مربا شربت-گلابی کمپوت-گلابی-خوشمزه کمپوت گلابی کمپوت گلابی خانگی کمپوت طرز تهیه کمپوت بانوان آموزش آشپزی کمپوت کمپوت گلابی طرز تهیه کمپوت کمپوت گلابی خانگی تهیه کمپوت خونگی خوشمزه. اموزش تهیه کمپوت گلابی کمپوت آموزش د

کمپوت گلابی گلابی کمپوت کمپوت گلابی کارخانه ای

4 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 03:04